yvonne@cesartherapiebaarle.nl

De Geerstraat 2A - Baarle-Nassau | Van Leuvenlaan 2 - Alphen  |  013-5072061

   
  Home  
  Oefentherapie Cesar
 
  Werkwijze  
Klachten
Praktijkinformatie
Folders en links
Contact en
formulieren

Vergoeding en tarieven 2024

Afmelding

U kunt uw afspraak zonder kosten telefonisch verplaatsen, als dat maar meer dan 24 uur van tevoren gebeurt. Voor afspraken op maandag geldt dat er uiterlijk vrijdag 17.00 uur moet worden afgemeld. Indien u niet tijdig afmeldt, wordt het particuliere tarief in rekening gebracht. Uw zorgverzekeraar betaald deze kosten niet.

 

Algemeen

Voor Oefentherapie Cesar is een verwijzing van de arts niet noodzakelijk.
Kinderen onder de 18 jaar krijgen uit de basisverzekering maximaal 18 behandelingen vergoed. Verdere vergoeding kan eventueel uit het aanvullende pakket.
Volwassenen kunnen uit hun aanvullende verzekering vergoeding krijgen voor oefentherapie Cesar.
Een behandeling oefentherapie uit de aanvullende verzekering heeft geen consequenties voor uw eigen risico.

De eerste 12 behandelingen bij artrose heup/knie uit de basisverzekering hebben wel consequenties voor uw eigen risico.

 

Chronische indicatie

Zijn uw klachten genoemd in de chronische lijst van de zorgverzekeraar (lijst Brost), dan worden deze vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering.
De eerste 20 behandelingen komen dan uit uw aanvullende verzekering of zijn voor eigen kosten. Vaak is voor de vergoeding wel een verwijzing van de arts noodzakelijk.

 

Verzekering

Voor 2024 hebben wij met alle Nederlandse zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wanneer u binnen uw aanvullend pakket voorzien bent van een vergoeding voor beweegzorg- oefentherapie zal uw verzekeraar direct aan ons vergoeden, conform de geldende tarieven die wij met uw zorgverzekeraar hebben afgesproken. Een en ander kan op verzoek worden toegelicht tijdens het eerste consult.

 

Houdt u er rekening mee dat de vergoedingen regelmatig wijzigen en verschillen per zorgverzekeraar. U dient er dan ook zélf zorg voor te dragen dat u op de hoogte bent van de vergoedingen die van toepassing zijn op uw eigen zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw polis. De oefentherapeut is hiervoor niet verantwoordelijk.  Indien uw zorgverzekeraar de behandelingen niet vergoedt, worden de kosten bij u in rekening gebracht. Zie hiervoor de tarieven zoals vermeld op de tarievenlijst.

 

 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op!

 

<< terug naar praktijkinformatie

 
 

Tarieven particulieren

Behandeling Oefentherapie €   41,00
Intake en onderzoek inclusief
screening/verwijzing
€   57,50
Toeslag behandeling op locatie €  15,00
Tijdige afmelding behandeling €  0,00
Niet-tijdige afmelding behandeling €   30,00
No show (geen afmelding en niet aanwezig) €   41,00

Voor rapportages en sportmassage kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Behandelingen dienen tijdig (uiterlijk 24 uur voor behandelafspraak) telefonisch/voicemail te zijn afgezegd, met uitzondering van afspraken op maandag. Deze dienen tijdig te worden afgezegd, uiterlijk vrijdag om 17.00 uur.