yvonne@cesartherapiebaarle.nl

De Geerstraat 2A - Baarle-Nassau | Van Leuvenlaan 2 - Alphen  |  013-5072061

   
   
  Oefentherapie Cesar
 
  Werkwijze  
Klachten
Praktijkinformatie
Folders en links
Contact en
formulieren

 

Beste mensen,

 

Na overleg met verschillende instanties en collega’s, heb ik preventief besloten tot 6 april de praktijk te sluiten voor fysieke behandelingen. De belangrijkste reden voor dit besluit is dat ik in kader van richtlijnen RIVM daar waar mogelijk wil helpen bij het voorkomen van verspreiding van het virus. Zoals u allen weet is onze regio rondom Breda/Tilburg aanzienlijk getroffen. Er wordt geadviseerd om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

 

Momenteel worden waar wenselijk en noodzakelijk behandelingen gecontinueerd of gestart via beveiligd (medisch) videobellen, telefonisch contact en andere creatieve oplossingen, en deze worden door zowel therapeut als cliënten als waardevol en professioneel ervaren. Op die manier wordt u voorzien van persoonlijke informatie, toegespitst op uw probleem/klacht en kunt u uw herstel ook in deze roerige tijden continueren of starten met optimale zorg op afstand.

 

Advies en uitbereiding oefenstof, therapeutisch lichaamswerk, ontspannings- en ademhalingsoefeningen (evt opsturen ondersteunend materiaal mp3).

 

Mocht u hier gebruik van willen maken, neem contact op via telefoon of mail.
Voor beeldbellen via clickdoc hoeft u niets te installeren op uw apparaat (laptop, tablet of gsm). Deze e-health wordt ondersteund door zorgverzekeraars.

 

Wij zijn een of meerdere dagdelen op de praktijk aanwezig om u op deze wijze te ondersteunen in voortgang van uw herstel. Ook wanneer u vragen heeft wanneer uw gewenste behandeling kan starten op de praktijk, kunt u contact opnemen.

 

Dank voor uw begrip.  

 

 

 

 

 

 

 
   

 

 

 

Bijgewerkt: 22 maart 2020 @gertjana

.